Golf Plan :: Ribarska 12, Zambratija, 52475 Savudrija (Salvore)
Pozovite nas: +385 91 450 6416
CRO

O nama

Golf Plan nastaje kao spoj znanja, iskustva i tradicije renomiranih austrijskih RUMPL SPORTBAU i GOLFART.

RUMPL SPORTBAU je tvrtka sa 30 godišnjim iskustvom  u izgradnji golf, nogometnih i ostalih sportskih igrališta sa prirodnom, kao i umjetnom podlogom.

GOLFART je tvrtka na čijem čelu stoji renomirani austrijski golf arhitekt g.Diethard Fahrenleitner, koji je, osim golf projekta na Crvenom vrhu, realizirao veliki broj golf igrališta diljem Europe.

Golf Plan poćinje sa radom u Hrvatskoj 2006. godine kao kooperant glavnom izvođaču na izgradnji golf igrališta u Crvenom Vrhu (Savudrija), i to u svim segmentima rada - od projektiranja do kompletne izgradnje.

Nakon izgradnje, 2009.g.samostalno preuzima cjelokupno održavanje što i danas radi.
Tvrtka ima 9 stalnih zaposlenika koji svojim iskustvom i znanjem, uz stalno usavršanje i pračenje novih trendova jamče zadovoljstvo naših klijenata.

Osim Golf igrališta Adriatic na crvenom vrhu održavamo  nogometna Igrališta Lagune Novigrad koja je uz naše usluge spremno dočekala zimske pripreme nogometaša, te ove godine i U17, U19 i U21 selekcije Engleskog Premierligaša Manchester city-a.

Između ostalog, na Innsbruck Tivoli stadionu smo radili održavanje i consulting te na Mattersburg stadionu kompletne tretmane regeneracije travnjaka.

Ove godine smo bili zaduženi za redovno održavanje novoizgrađenog Istraturistovog nogometnog igrališta u Stella Marisu, a održavamo i nogometna igrališta diljem istarskog poluotoka.

Izgradnja i održavanje sportskih terena, Golf Plan, Umag, Hrvatska  Izgradnja i održavanje sportskih terena, Golf Plan, Umag, Hrvatska